tisdag 10 mars 2009

Snart premiär för Skolporten matchmail

Snart lanserar vi en ny helt unik tjänst som innebär att man löpande kan få information om svensk skolforskning utifrån sin egen intresseprofil - Skolporten matchmail. Vi har testat några veckor ihop med Stockholms Stad och fått mycket positiv respons från deras lärare. Den 1 april är tjänsten tillgänglig för alla.

Matchmail är ett enkelt sätt att prenumerera på de forskningsnyheter som intresserar just dig. Tjänsten fungerar på följande sätt: du loggar in och skapar en profil utifrån dina personliga intresseområden. När forskningsnyheter: nya relevanta doktorsavhandlingar, utvecklingsartiklar, forskarintervjuer och forskarseminarier, som matchar din profil publiceras på Skolporten så får du automatiskt ett mail om detta.

För medarbetare hos Skolportens partners är matchmail-tjänsten gratis. Är du osäker på om din huvudman är partner, gå in på www.skolporten.com/partners och kolla.

Är din huvudman inte partner så kan du ändå prenumerera på tjänsten för 95 kronor per år. Skicka ett mejl till forsknigsinfo@skolporten.com så hjälper vi dig att komma igång.

Läs mer om Skolportens matchmail på www.skolporten.com/profil

/Redaktionen

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var en spännande tanke. Men jag vill nog ha allt... Anne-Marie