torsdag 10 februari 2011

En vanlig dag på kreativa kontoret

Inspirerad av Killfröken kommer här ett alster om torsdagen den 10:e februari.

Miss H och Rugbyspelerskan anländer samtidigt till kontoret och upptäcker att Blondinerna redan checkat in. Både irl och på Fejjan.
Därefter kommer Erfarenheten - något är nytt registerar samtliga. Mousse! Tänk vilken skillnad :-). Fast före det kom nog Killensomgillar3Ja. Han gillar att vara på kontoret tidigt till sent.
Arbetet rivstartar därefter och Knoll (eller är det Tott...vet inte vem som är vem) intar lila myssoffan med Rugbyspelerskan i svarta fåtöljen! Här ska kreeras.
Den Nygamla ansluter i senare fas och vi ritar och skissar och tankar flyger vilt. Riktigt hej vilt ibland ser det ut som.
När dessa tre slutligen masar sig ut i den stora salen så är det knökfullt i Cafeét. Helt otroligt knökfullt faktiskt så till den grad att när matlåda skall intas får undertecknad samt FruVasaru stå och äta med förrättsgafflar! Inte illa en sketen snöfylld torsdag på Café Skpn...
Dagen till ära - för att samtliga kreerare är på plats och även 2 CST:are med Motorcyklisten, och ja just även Lillebror - har vi besök av Arkitekten. "Är kontoret verkligen dimensionerat för så här många vad gäller ventilering?" är en av flera relevanta frågor Arkitekten yppar. Rugbyspelerskan 1 och 2 tittar på varandra - Que?

Under tiden dimper det ner en mängd svar ifrån enkätutvärdering från stora Eventet häromdagen...Knoll och Tott läser och läser.
Dagen börjar lida mot sitt slut och Skådespelarfrun ska straxt gå hem för helg när utskicksmotorn inte vill leka längre, med kirurgiska ingrepp och assistans av Flestbarnspappan ser hon till att som alltid slutföra med bravur!
Allt detta medan Snartmamman går på övertid och lovar "Bara jobba imorgon också!"

Vi får väl se imorgon:-)
Tack för idag! Love you all!
/Rugbyspelerskan

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heja! MINST en sån här i veckan vill vi ha :) /Hedda

Killfröken sa...

*smickrad*