onsdag 16 mars 2011

Det var en gång en man med en vision

För ungefär 11 år sedan bestod Skolporten av Per Reinolf och ett faxbrev. Och en vision att på något sätt göra skillnad i skolsverige. Idag består Skolporten av 12 personer, ett moderbolag och tre dotterbolag. Och företaget är fortfarande mycket visionsstyrt. Vår vision har numera blivit formulerad - vi hjälper de unga att erövra världen. Visionen går som en röd tråd genom allt vi gör - våra tjänster vänder sig till skolans lärare och ledare, men egentligen är det eleverna och deras framtid som är vårt fokus.
För många av våra användare har namnet Per Reinolf varit synonymt med Skolporten. Och vi som jobbar på Skolporten skulle aldrig ha trott att han någonsin skulle släppa det operativa arbetet på företaget. Men faktiskt, plötsligt bara händer det :-)
Och på lördag åker Per på sin livs resa, med motorcykel från Argentinas sydspets till Alaska i norr. Och även om det finns en massa olika digitala sätt att hålla kontakt med varandra trots stora avstånd, så måste nog Per släppa taget om Skolporten och koncentrera sig på körningen istället...

Vi önskar dig stort lycka till, Per! Och är övertygade om att du får en fantastisk resa och upplevelse!
See you in June!

Inga kommentarer: